Landlykke Personale


 • Malene Krogh - Daglig Leder - Pædagog og Psykoterapeut
  Malene Krogh - Daglig Leder
  Årgang 76. Jeg er en kreativ og positiv ildsjæl, som elsker livet. Jeg bor sammen med min mand Jesper og vores 3 dejlige børn i stuehuset ved siden af Landlykke.


  Jesper er en stor del af hverdagen i Landlykke. Han arbejder på Nordsøen og har en turnus der gør, at han er på job 14 dage og hjemme 3 uger--Så her har han god tid til at hjælpe os med praktiske ting såsom fornyelser og forbedringer ude og inde. Han elsker også at kommer over og sige hej, tumle eller læse en bog med børnene. Og de elsker ham.

  Jeg selv er uddannet pædagog i 2003 og startede med at arbejde indenfor specialområdet.

  I 2005 startede jeg op, som selvstændig dagplejer og herefter har det udviklet sig til, at jeg idag, er pædagogisk leder i LandLykke. Jeg ELSKER at være sammen med mennesker og se dem udvikle sig og gå på opdagelse i livet. Det giver mig så meget kvalitet og livsglæde.   

  At starte selvstændigt har altid være min drøm, og da vi købte gården fik jeg muligheden for, at skabe et anderledes pasningstilbud med nogle kanone rammer for de 0-3 årige. Nogle rammer som nu er udvidet til de 0-6 årige. 

  Jeg brænder for, at give både børn og voksne den bedste "arbejdsplads". En dynamisk  "arbejdsplads" med massere af tid, nærhed, tryghed og udvikling. Et sted med plads til, at være den du er, sammen med andre.

  Jeg ser altid efter ressourcer og muligheder og lader mig sjældent begrænse. Denne tilgang har jeg naturligvis også til børnene og deres udvikling. 

  Januar 2013-17  læste jeg til psyko-og familieterapeut på  Kempler Instituttet. En uddannelse, som jeg drager stor fordel af, i mit arbejde i landlykke.


 • Michael Clemmensen - Pædagogmedhjælper

  Michael Clemmensen

  Jeg er årgang '72. En kreativ og visuel udtrykkelig mand med hjertet på det rette sted. Jeg bor i Godthåb med min kone Pia og vores lille Baloo.
  Vi kan desværre ikke få børn, så en stor del af vores kærlighed er rettet mod vores hund, som jo er vores ”barn”.

  Jeg er oprindeligt uddannet Projektleder på Aalborg Universitet, men har fundet nøglen til mit fremtidige liv i børnenes verden.
  Mine erfaringer på jobmarkedet har bragt mig en del omkring i mine snart 47 år på denne vinderunderlige planet. Jeg har blandt andet arbejdet med ledelse, projektledelse og haft internationalt IT firma med 3 af mine kammerater.

  En kold januar morgen i 2017 stod jeg foran mit livs forandring.
  Jeg startede som vikar på Lyngbjerggaardskolen i Godthåb. Først i SFO og senere som underviser.
  En euforisk oplevelse der udfordrede mig på mine tanker om fremtidige planer. Startede i 2018 på Guldbæk Friskole som et supplement til vikarjobbet på Lyngbjerggaardskolen, men ret hurtigt blev jeg ansat på fuldtid som lærer i etskoleårs vikariat, hvor jeg har lavet/forberedt min egen undervisning og primært undervist i Engelsk og Natur & Teknik og Kristendom.

  Derudover har jeg ageret støttelærer på flere elever med forskellige diagnoser, hvor jeg har brugt visualisering til at fremme/underbygge indlæringen. Jeg har også arbejdet i skolens SFO og i børnehaven Guldklumpen i Guldbæk som vikar.

  At arbejde med børn er blevet essensen for min egen trivsel og mening med livet –jeg simpelthen ELSKER det!Tidligere har jeg arbejdet i meget struktureret rammer, men har fundet ud af, at kombinationen af rammer og Pippi Langstrømpes tankegang, kan resultere i et meget mere positivt livssyn og tilfredsstillende resultater.Mine erfaringer har også bragt mig vidt omkring –jeg har blandt andet brugt en del af min fritid på frivilligt arbejde. Har arbejdet som Kasserer og IT-konsulent i den lokale borgerforening, Regionsformand for LH og mentor for elever på Handelsskolen.

  Jeg har også haft flere bestyrelsesposter.Jeg ser børn som kæmpe puslespil. Puslespil som jeg drømmer om at være med til at skabe, bygge og udvikle videre på –det er mit drømmescenarie.
  Jeg er et kæmpe legebarn indeni –elsker at lege, være kreativ og agere hyggeonkel. Prøver altid at vise vejen med at se det store i det små, og oplever verdenen gennem dette Pippi Langstrømpe livssyn “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!“Noget andet jeg prioriterer højt –er hjemmeafslapning med min kone Pia og Baloo, gerne krydret med en god film eller serie, ordne haven og gåture i vores fantastiske naturomgivelser.
  Elsker også vores ferieture i sommerhus. Andre interesser er hygge med vennerne, programmering af gamle computere, hundetræning, digte og novelle skrivninger.


 • Camilla Vittrup - Pædagog

  Camilla Vittrup

  Jeg er årgang ‘81. Jeg bor i Hune sammen med min mand Thomas og vores to børn - Lukas fra 2012 og Lilli fra 2015.

  Jeg er uddannet pædagog i juni 2009 og har erfaring fra børnehave, SFO samt døgninstitutioner.

  Som pædagog har jeg fokus på tryghed og nærvær ud fra en anerkendende tilgang. Jeg mener, at den anerkendende tilgang er et vigtigt fundament i arbejdet med børn, for at sikre børnenes trivsel og udvikling. Jeg ser mig selv som en tydelig, omsorgsfuld, rolig og nærværende voksen der møder hvert enkelt barn i øjnehøjde.


 • Bianca Becker - Pædagog medhjælper

  Bianca Becker

  Jeg er fra årgang 76 og har tre dejlige børn, Malte, Matilde og Marius. Jeg bor sammen med børnenes far Martin Kronborg som arbejder som kok. Vi bor i Arentsminde.

  Jeg har tidligere arbejde i Børnehaven Bøge Bakke og Brovst Børnehave. Mit hjerte brænder dog for de 0-3 årige og jeg elsker arbejdet med de små.

  Jeg nyder specielt at læse og synge med børnene. Deler også gerne ud af mine knus og krammere :-)


 • Dennis Bregnhøj Madsen - Pædagog

  Dennis Bregnhøj Madsen

  Mit navn er Dennis og er årgang 82. Jeg bor i Brønderslev med min kone og vores to dejlige drenge fra 2011 og 2013.
  Jeg er uddannet pædagog i 2009 med musik speciale og har mere end 10 års erhvervserfaring fra Børnehuset Fasanen i Brønderslev.

  Min indgang til børnene tager afsæt i ICDP´en og den anerkendende tilgang, som for mig er et af de grundelementerne i det pædagogiske arbejde.
  Jeg har taget diplom uddannelse i Inklusion og vægter børns sociale relation og det gode læringsmiljø meget højt.
  Jeg har har flere kurser i form af motorisktest/screening, motorisk træning, hjernes belønningsystem m.m.
   
  I min fritid har det også altid været med børn. Blandt andet som gymnastiktræner, fodboldtræner eller klubleder.
  Jeg glæder mig meget til at møde jeres dejlige børn og jer forældre. Vi ses d. 1 december.

 • Trine Badsberg - Mellemleder - Pædagog
  Trine Badsberg - Mellemleder
  Jeg er årgang '87. Jeg bor sammen med min mand Mikael og vores to drenge. Jeg ser mig selv som åben, imødekommende og anerkendende :)
  Jeg er uddannet idrætspædagog i januar 2011, og har arbejdet med børn i alderen
  0-12 år.
  Mit særlige fokus er på krop og bevægelse.
  Jeg arbejder i børnehøjde og vægter at skabe en stabil og tryg ramme, hvor børnene kan vokse, udvikle sig og lære. 
  Der er både plads til en stille stund med en bog eller et kram, og til den vildere tumleleg hvor grovmotorikken rigtigt udfordres.
  Jeg forsøger se det hele barn, i alle dets aspekter, og arbejder ud fra en tilgang om, at barnet skal ses som det er, der hvor det er, og gør hvad jeg kan, for at støtte barnet til at udvikle sig.
  Desuden er forældresamarbejdet noget jeg værner meget om. Vi kærer ikke bare om børnene, vi kærer om hele familien :)

 • Pia Høj Christensen - Pædagog

  Pia Høj Christensen

  Jeg er årgang `79 og bor i Pandrup sammen med min mand og 3 børn (Viktor `08, Malthe `11 og Malou `16). Jeg er uddannet idrætspædagog fra Skipper Clements Seminariet i 2005 og har efterfølgende primært arbejdet med børnehavebørn. Jeg syntes, at alderen 0-6 er både spændende og meget betydningsfuld. Mange af barnets grundlæggende kompetencer udvikles her, hvilket får stor betydning senere i både ungdoms/voksenlivet.

  Mit børnesyn tager udgangspunkt i ICDP og pædagogisk idræt. Jeg ser barnet som et sansende væsen, der oplever og forstår verden ud fra egen krop, samt udvikler sig via nære sociale relationer med både børn og voksne.

  Min fornemste opgave som pædagog er at være barnets vejleder, der med indlevelse, nysgerrighed, empati og faglighed veksler imellem at gå foran, ved siden af og bag ved barnet. Jeg skal som pædagog være god til at ”sætte lys” på barnet ved bl.a. at skabe gode narrativer (fortællinger), sådan barnet og børnene imellem bliver bevidste omkring egne og andres kompetencer. Ydermere vægter jeg forældresamarbejdet højt, da det er afgørende for barnets trivsel og udvikling.

  Jeg har læst diplomfagene ”inklusion”, ”ledelse af pædagogiske processer” og ”forældresamarbejde” på UCN, hvilket har givet mig nogle gode pædagogiske redskaber, der er meget anvendelige i dagligdagen. Desuden har jeg deltaget i forskellige kurser omkring sprogudvikling.

  Jeg er som person anerkendende, imødekommende, kreativ og idérig og elsker at være aktiv sammen med børnene. Jeg har lavet gymnastik i mange år og er i min fritid aktiv i den lokale gymnastik- og idrætsforening både som aktiv og instruktør.

  I mit arbejdsliv har jeg stor fokus på, at alle børn er noget særligt og har noget at byde ind med. Jeg syntes, at det er spændende at være med til at ”folde børnene ud” og give dem lyst til at deltage i fællesskabet.


 • Ditte Jul - Pædagog medhjælper

  Ditte Jul

  Jeg er årgang 84'. Jeg bor i Ø. Svenstrup ved Brovst, med min mand Mads som er pædagog og arbejder på et opholdssted.
  Vi har 3 dejlige unger, Nikolaj fra 04', Cecilie fra 07' og Julie fra 10'.

  Jeg har arbejdet 5 år i Vuggestuen Børnehuset i Halvrimmen, som pædagogmedhjælper. Derefter har jeg været vikar 1 år i Vuggestuen Kyllingen i Brovst.

  Jeg har en anerkendende tilgang til børnene, er tålmodig og møder dem der, hvor de er i deres udvikling. Det er en gave at være med til at følge og præge de vigtigste år af deres liv og se, hvor meget de vokser og udvikler sig.

  Jeg er omsorgsfuld, elsker at kramme og nyder gerne en stille stund med højtlæsning.
  Jeg kan også være enormt fjollet, høre høj musik og danse, for jeg elsker at lege. Både de vilde og de knap så vilde lege.

  Pr. 1 september 2018 er jeg ansat som pædagogmedhjælper i LandLykke, og jeg ser frem til at sørge for en masse plusser på jeres børns selvværdskonto.


 • Emma Krogh - Pædagog medhjælper

  Emma Krogh

  Jeg er årgang 96’ og jeg bor i Aalborg med min kæreste og vores kat. 
  Jeg har arbejdet som daglig leder på cafe klostertorvet i 2,5 år, men kunne godt tænke mig at prøve pædagogfaget af for at finde ud af om det er den vej jeg skal gå i fremtiden. Jeg elsker børn. Derfor sætter jeg også stor pris på, at have fået muligheden for at arbejde med både vuggestue og børnehave børnene i Landlykke.

    


 • Helle - Pædagog

  Helle

  Jeg er årgang 80´. Jeg er bosat i Pandrup sammen med min mand og vores 3 børn - Noah, Jonatan og Alma
  Jeg blev uddannet som pædagog i 2009 og har de sidste 10 år været i Børnehuset Fasanen, Brønderslev.

  Som pædagog brænder jeg allermest for hverdagen med børnene og tager oftest udgangspunkt i det der lige rører sig i gruppen. For mig er det ikke så vigtigt at børnene får et produkt med hjem som de kan vise frem, men det er vigtigt for mig at børnene får lov til at opleve sig hørt, set og forstået i hverdagen.
  Derfor er noget af det, jeg er meget optaget af også det at hjælpe børnene med at bruge deres sprog på en positiv og konstruktiv måde overfor både børn og voksne.

  Jeg vægter et godt forældresamarbejde højt. Det er ikke nok at barnet er trygt, det er ligeså vigtigt at forældre er trygge ved hverdagen.
  Jeg har læst neuropædagogik og neuropsykologi på Ucn som et enkelt diplomfag.  Dette har været med til at give mig en bredere forståelse for det hele barn og forskellige anderledes handlemuligheder i hverdagen.

  I min fritid handler det også meget om børn, for med 3 børn i skolealderen er der tit ekstra børn i huset, sport der skal køres til mm. Men dukker der tid op nyder jeg at læse, gå i skoven, bage og tid med venner.


 • Michael Lind - Altmuligmand

  Michael Lind 

Du kan finde Landlykke på Facebook

Følg med i alle de sjove ting og sager der foregår på Landlykke