Landlykke Personale


 • Malene Krogh - Daglig Leder - Pædagog og Psykoterapeut
  Malene Krogh - Daglig Leder
  Årgang 76. Jeg er en kreativ og positiv ildsjæl, som elsker livet. Jeg bor sammen med min mand Jesper og vores 3 dejlige børn i stuehuset ved siden af Landlykke.


  Jesper er en stor del af hverdagen i Landlykke. Han arbejder på Nordsøen og har en turnus der gør, at han er på job 14 dage og hjemme 3 uger--Så her har han god tid til at hjælpe os med praktiske ting såsom fornyelser og forbedringer ude og inde. Han elsker også at kommer over og sige hej, tumle eller læse en bog med børnene. Og de elsker ham.

  Jeg selv er uddannet pædagog i 2003 og startede med at arbejde indenfor specialområdet.

  I 2005 startede jeg op, som selvstændig dagplejer og herefter har det udviklet sig til, at jeg idag, er pædagogisk leder i LandLykke. Jeg ELSKER at være sammen med mennesker og se dem udvikle sig og gå på opdagelse i livet. Det giver mig så meget kvalitet og livsglæde.   

  At starte selvstændigt har altid være min drøm, og da vi købte gården fik jeg muligheden for, at skabe et anderledes pasningstilbud med nogle kanone rammer for de 0-3 årige. Nogle rammer som nu er udvidet til de 0-6 årige. 

  Jeg brænder for, at give både børn og voksne den bedste "arbejdsplads". En dynamisk  "arbejdsplads" med massere af tid, nærhed, tryghed og udvikling. Et sted med plads til, at være den du er, sammen med andre.

  Jeg ser altid efter ressourcer og muligheder og lader mig sjældent begrænse. Denne tilgang har jeg naturligvis også til børnene og deres udvikling. 

  Januar 2013-17  læste jeg til psyko-og familieterapeut på  Kempler Instituttet. En uddannelse, som jeg drager stor fordel af, i mit arbejde i landlykke.


 • Michael Clemmensen - Pædagogmedhjælper

  Michael Clemmensen


 • Camilla Vittrup - Pædagog

  Camilla Vittrup

  Jeg er årgang ‘81. Jeg bor i Hune sammen med min mand Thomas og vores to børn - Lukas fra 2012 og Lilli fra 2015.

  Jeg er uddannet pædagog i juni 2009 og har erfaring fra børnehave, SFO samt døgninstitutioner.

  Som pædagog har jeg fokus på tryghed og nærvær ud fra en anerkendende tilgang. Jeg mener, at den anerkendende tilgang er et vigtigt fundament i arbejdet med børn, for at sikre børnenes trivsel og udvikling. Jeg ser mig selv som en tydelig, omsorgsfuld, rolig og nærværende voksen der møder hvert enkelt barn i øjnehøjde.


 • Bianca Becker - Pædagog medhjælper

  Bianca Becker

  Jeg er fra årgang 76 og har tre dejlige børn, Malte, Matilde og Marius. Jeg bor sammen med børnenes far Martin Kronborg som arbejder som kok. Vi bor i Arentsminde.

  Jeg har tidligere arbejde i Børnehaven Bøge Bakke og Brovst Børnehave. Mit hjerte brænder dog for de 0-3 årige og jeg elsker arbejdet med de små.

  Jeg nyder specielt at læse og synge med børnene. Deler også gerne ud af mine knus og krammere :-)


 • Susanne - Vikar

  Susanne


 • Dennis Bregnhøj Madsen - Pædagog

  Dennis Bregnhøj Madsen

 • Trine Badsberg - Mellemleder - Pædagog
  Trine Badsberg - Mellemleder
  Jeg er årgang '87. Jeg bor sammen med min mand Mikael og vores to drenge. Jeg ser mig selv som åben, imødekommende og anerkendende :)
  Jeg er uddannet idrætspædagog i januar 2011, og har arbejdet med børn i alderen
  0-12 år.
  Mit særlige fokus er på krop og bevægelse.
  Jeg arbejder i børnehøjde og vægter at skabe en stabil og tryg ramme, hvor børnene kan vokse, udvikle sig og lære. 
  Der er både plads til en stille stund med en bog eller et kram, og til den vildere tumleleg hvor grovmotorikken rigtigt udfordres.
  Jeg forsøger se det hele barn, i alle dets aspekter, og arbejder ud fra en tilgang om, at barnet skal ses som det er, der hvor det er, og gør hvad jeg kan, for at støtte barnet til at udvikle sig.
  Desuden er forældresamarbejdet noget jeg værner meget om. Vi kærer ikke bare om børnene, vi kærer om hele familien :)

 • Pia Høj Christensen - Pædagog

  Pia Høj Christensen

  Jeg er årgang `79 og bor i Pandrup sammen med min mand og 3 børn (Viktor `08, Malthe `11 og Malou `16). Jeg er uddannet idrætspædagog fra Skipper Clements Seminariet i 2005 og har efterfølgende primært arbejdet med børnehavebørn. Jeg syntes, at alderen 0-6 er både spændende og meget betydningsfuld. Mange af barnets grundlæggende kompetencer udvikles her, hvilket får stor betydning senere i både ungdoms/voksenlivet.

  Mit børnesyn tager udgangspunkt i ICDP og pædagogisk idræt. Jeg ser barnet som et sansende væsen, der oplever og forstår verden ud fra egen krop, samt udvikler sig via nære sociale relationer med både børn og voksne.

  Min fornemste opgave som pædagog er at være barnets vejleder, der med indlevelse, nysgerrighed, empati og faglighed veksler imellem at gå foran, ved siden af og bag ved barnet. Jeg skal som pædagog være god til at ”sætte lys” på barnet ved bl.a. at skabe gode narrativer (fortællinger), sådan barnet og børnene imellem bliver bevidste omkring egne og andres kompetencer. Ydermere vægter jeg forældresamarbejdet højt, da det er afgørende for barnets trivsel og udvikling.

  Jeg har læst diplomfagene ”inklusion”, ”ledelse af pædagogiske processer” og ”forældresamarbejde” på UCN, hvilket har givet mig nogle gode pædagogiske redskaber, der er meget anvendelige i dagligdagen. Desuden har jeg deltaget i forskellige kurser omkring sprogudvikling.

  Jeg er som person anerkendende, imødekommende, kreativ og idérig og elsker at være aktiv sammen med børnene. Jeg har lavet gymnastik i mange år og er i min fritid aktiv i den lokale gymnastik- og idrætsforening både som aktiv og instruktør.

  I mit arbejdsliv har jeg stor fokus på, at alle børn er noget særligt og har noget at byde ind med. Jeg syntes, at det er spændende at være med til at ”folde børnene ud” og give dem lyst til at deltage i fællesskabet.


 • Ditte Jul - Pædagog medhjælper

  Ditte Jul

  Jeg er årgang 84'. Jeg bor i Ø. Svenstrup ved Brovst, med min mand Mads som er pædagog og arbejder på et opholdssted.
  Vi har 3 dejlige unger, Nikolaj fra 04', Cecilie fra 07' og Julie fra 10'.

  Jeg har arbejdet 5 år i Vuggestuen Børnehuset i Halvrimmen, som pædagogmedhjælper. Derefter har jeg været vikar 1 år i Vuggestuen Kyllingen i Brovst.

  Jeg har en anerkendende tilgang til børnene, er tålmodig og møder dem der, hvor de er i deres udvikling. Det er en gave at være med til at følge og præge de vigtigste år af deres liv og se, hvor meget de vokser og udvikler sig.

  Jeg er omsorgsfuld, elsker at kramme og nyder gerne en stille stund med højtlæsning.
  Jeg kan også være enormt fjollet, høre høj musik og danse, for jeg elsker at lege. Både de vilde og de knap så vilde lege.

  Pr. 1 september 2018 er jeg ansat som pædagogmedhjælper i LandLykke, og jeg ser frem til at sørge for en masse plusser på jeres børns selvværdskonto.


 • Victoria Juhl - Pædagog medhjælper

  Victoria Juhl

  Jeg er årgang 99’ og jeg bor i Fjerritslev sammen med min dejlige familie. Vi bor på et nedlagt landbrug, med vores 2 dejlige hunde og 1 kat.
  Jeg blev student fra Fjerritslev gymnasium i sommeren 18’ og begyndte straks mit sabbat år, da min drøm er at komme ud og se verden. 

  Da jeg en sommerdag sidst i juni 18’ var rundt med min ansøgning, kørte jeg ind af indkørslen til landlykke, det var næsten som om at jeg med det samme vidste at det var et sted jeg rigtig gerne ville være en del af! Alle de indtryk jeg fik på de korte 5-10 minutter jeg var der, var fuldstændigt overvældene, og jeg havde landlykke meget i tankerne. Da jeg så fik muligheden for at være vikar herude, og derefter få en fast vikar stilling, blev jeg fuldstændigt ekstatisk! Det var den bedste mulighed jeg overhovedet kunne have ønsket mig. 

  Jeg har altid vidst at jeg skulle arbejde med mennesker, det er det som jeg brænder for. Men mest af alt, så brænder jeg for jeres børn, og for at gøre hver dag i landlykke til den bedste dag. Jeg lærer så meget af dem hver eneste dag, og hvis jeg bare kan give dem en procentdel tilbage af den glæde de giver mig - så er min mission lykkes. 


 • Michael Lind - Altmuligmand

  Michael Lind 

Du kan finde Landlykke på Facebook

Følg med i alle de sjove ting og sager der foregår på Landlykke